logo 首頁 > 快訊 > 正文

拍拖4個月 阿嬌同賴弘國火速訂婚

2018-02-01
微博截圖。

微博截圖。

【文匯網訊】本網報道,37歲的鍾欣潼(阿嬌)同33歲台灣「醫界王陽明」賴弘國,拍拖4個月後火速訂婚。

阿嬌今日凌晨於微博大晒相,表示今個農曆年生日收到鑽戒,目測鑽戒3卡左右,阿嬌仲要戴喺無名指度,佢留言:「下一站幸福。」阿嬌答應男友賴弘國求婚,喺農曆生日呢個開心日子宣布喜訊! 而好姊妹蔡卓妍也立即在IG送上祝福,佢晒出兩人合照,並留言:「千言萬語∼在心❤❤」

经理人Mani接受訪問表示:「好開心知道呢個消息,因為其實我都等左今日好耐,希望阿嬌永遠幸福。其實阿嬌是一個非常,非常值得人愛的女仔,佢亦都係心地非常好的好仔,希望佢的另一半能讓佢永遠幸福。令佢永遠都會有愛的感覺。」

阿嬌今日下晝6點,佢就會出席惠英紅的生日會,同大家親自交待收鑽戒的開心事!

阿嬌去年十月因到台灣拍劇,同比自己細4年的賴弘國爆出戀情。隨後新男友賴弘國個人資料被深扒,沒有想到賴弘國曾有過一段失敗的婚姻,早年同有「空界林依晨」之稱H前空姐趙筱葳結過婚,但結婚半年就宣布離婚!之後同阿嬌戀情曝光之後,賴弘國被發現有個「G奶老婆」Wendy,對方仲以「老公」稱呼賴弘國:「半年見一次老公,畢竟他事業做太大。」

責任編輯:京辰

新聞排行
圖集
視頻